Hazırlık maçlarını mağlubiyetle neticelendirdiğimiz bu günlerde, Bellona Kayserispor için gidişatın pek de iyi olmadığını görüyoruz. İyimser başlamak istesemde yazıma, pek de iyimser konusabilecegim bir durumda degiliz. Bu gidişle değil galibiyet almak ligte kalmak hayal olacak gibi duruyor.

Yeni sezon icin tahmin yürütmek değilde daha önceki sezonda yaşanılan sıkıntıları tekrar full HD izliyoruz aslında. Geçtiğimiz günlerde, hazırlık maçında Ankara gücüne karşı 3-1 Mağlup olduk. Açıkçası, bu mağlubiyetlerle beraber takımın ve yönetimin bir çok eksikleri dahada göze çarpar oldu . Transferin yapılamıyor olmasi, Burak Yılmaz ile yola devam edilmesi, mevcut futbolcularda taktiksel sıkıntılar, yeni yönetim ile eski yönetim arasındaki kavgalar... Daha bir çok sorundan söz edebiliriz ama genel olarak takımı etkileyen sıkıntılar bunlar diyebiliriz.

Gel gelelim yönetimdeki kavgalara. Bellona Kayserispor'da Başkan Yardımcısı, aynı zamanda Stadyum ve Tesis Sorumlusu Süleyman Akın, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında, ‘Bazılarının Kayserispor Sevgisi İşleri Bitene Kadar İşleri Bittiği An Kayserisporu Bırakıyorlar…" ifadelerini kullandı. Akının paylaşımını okuduğumda  açıkçası kim için söylediğini merak ettim. Tahmin etmek pek güç olmasada net bir yorum getirmemiz mümkün olmuyor. Ayrıca paylaşımında,  ‘Şehrin kalbi stadyumumuzda zemin çalışmaları koltuk boyamaları ve yedek kulübesi değişimleri sona ermiştir. Yeni sezona hazır hale gelmiştir' diyerek hazırlıkların tamamlandığını belirtti. Ve soruyorum stad maçlara hazır peki ya takım buna hazır mı (!) Bunu bir dusunmemiz gerek bence.