Kayserispor sezonun ilk maçına yarın çıkıyor. Geri sayımın başladığı karşılaşma Sivaspor ile oynanacak. Hazırlık maçlarının ardından yarın oynanacak olan maç ile temsilcimiz bize nasıl bir sonuç getireceği merak konusu.

Hazırlık maçlarında aldığımız olumsuz sonuçları görmezden gelip bu maça odaklanmamız gerektiğini düşünüyorum. İlk haftalardan alacağımız olumsuz sonuçlar, takımın gidişatı için iyi bir senaryo çizmiyor. Bir önceki yazımda da üzerinde bastırarak durduğum konu olan 'kenetlenme' halen dile getirdiğim bir durum. Taraftar ne kadar kenetlenirse, takımı büyük oranda etkileyebiliyor. Tabi kenetlenmeliyiz diyerek sadece iyimser yaklasmamiz da mümkün değil. Hazırlık maçları süresince sürekli dile getirdiğimiz mali problemler, transfer tahtasının kapalı olması, takıma yeni bir kan getirilememesi, eski yönetim ile yeni yönetim arasindaki kavgalar ve Burak Yılmaz ile yola devam edilmesi gibi bir takım sorunlar mevcut ve halen devam eden sorunlar. Bunlara nasıl bir çözüm getirilir önümüzdeki süreçte göreceğiz. En son dile getirdiğim hoca değişikliğine gidilmemesi konusu ise birkaç maç sonra bu durum bir neticeye kavuşur kanaatindeyim. 

Sivaspor ile yarın 19.15 te Rhg Enertürk Enerji Stadyumunda oynanacak olan maçtan bir puan dahi alabilirsek takımı, taraftarı ve yönetimi motive edeceğini düşünüyorum. Bahsettiğimiz sıkıntılar içinde bir çözüm aradıkları duyumlarım arasında. İyi düşünelim iyi olsun diyelim. Yarın ki maçı bekleyelim.