Süper Lig'in ilk haftasında oyun oynamayacak olan Bellona Kayserispor, çalışmalarını dün itibariyla başladı. Hazırlık maçlarında olumlu sonuç alamadığımız temsilcimizin, çalışmaları bize nasıl geri dönüşü olacak merakla bekliyorum. İlk haftayı oyunsuz geçirmemiz bize avantaj mı olacak bunuda önümüzdeki maçta göreceğiz aslında.

Her ne kadar bir önceki yazımda felaket tellallığı yapma şeklinde yorumlar almış olsamda. Burada amaç olumsuz konuşmak olmadığını belirtmek isterim. Hatta bu yazımda daha çok destek vermemiz gerektiğinden söz etmek istiyorum. Çünkü fikstüra baktığımızda cogunlukla deplasman yolları çıkıyor karşımıza. Tam destek olan taraftarın takımı iyi bir şekilde motive ettiğini daha önceki maçlarda görmüştük. Her ne kadar önceki yazılarımda Burak Yılmaz ve takımdaki hatalardan söz etmiş olsamda bı o kadar taraftarda etkili oluyor maçın seyrinde. Tabi şimdi bunu tamamen taraftara mal etmek haksızlık olur. Yineliyorum ve yinelecegim. Kayserispor'a gelen  her hoca yeni taktikler deniyor fakat sonuç pekde iç açıcı olmuyor kemiklesmis bir kadro mevcut ve alışılan bir yapıya yeni taktikler yüklemek iyi bir sonuç dogurmuyor. Oyuncuları iyi tanımak ve onlara uygun taktik geliştirmek gerekiyor. Tabi işin garip tarafı ise yıllardır futbolun içinde olanlar benden daha iyi bilmesi gerekirken böyle hatalara düşmeleri de beni hayrete düşürüyor. 

Yani asıl problem transfer tahtasının kapalı olması ve mevcut futbolcularlarla yolumuza devam ettiğimiz süreçte dilerim iyi sonuçlar alırız. Ben hala yolun başında hocanın gitmesi taraftarıyım. Keza dediğim de olacak. Bir kaç maç kaybetmemizin ardından ilk fatura hocaya kesilir. Umarım çok fazla maç kaybetmeden yeni bir hoca yolumuza devam ederiz. Ama konumuz bugün taraftarın vereceği destekte..

Yazımı bitirmeden önce şunu da beyan etmek isterim ki birlik olup kenetlenmeliyiz. Kayserili olmayabilirim memleketim Erzurum fakat doğduğum ve büyüdüğüm memleketimin takımının elbette iyi sonuçlar almasını isterim. Dilerim istediğimiz şekilde ilerler diyor ve yazımı bitiriyoru. Vesselam.