Görünen köy kılavuz istemediği gibi Bellona Kayserispor, bu performans ile Lig'te kalması hayalden öteye gitmeyecek diyebilirim. Gürsel Aksel stadyumunda oynanan Göztepe maçını 2-0’lık skorla kaybettik.

Üçüncü hazırlık maçından da mağlup ayrilan Kayserispor, yeni sezonda durumun pek de iç açıcı olmadığını bir kere daha bize gösterir oldu. Müneccim değilim, olmaya gerek de yok. Maçları izlerseniz sizde benim gibi aynı düşüncede olacağınıza eminim. 

Gelin bir özet geçelim. Sezon Öncesinde dedikoduyla başladık eski yönetim ile yeni yönetim arasındaki tartışmayı izledik, okuduk, dinledik. Şimdilik bu konu kapandi. Kapanmalı çünkü bizim için önemli olan takımın durumuydu. Takımın durumu demisken transfer muhabeti ile beraber sanırım mevcut futbolcularla yolumuza devam edeceğiz dedik. Malum Kayserispor'un ezelden ebede değişmeyen kaderi olan transfer yasağı yeniden gündeme geldi. Bu durum ne olacak diye sorgularken özellikle Burak Yılmaz'ın olmazsa olmazlarından olan Mehdi Bourabia ile yeniden anlaşmaya varıldığı haberini aldık. Yerel gazetecileri ve taraftarı birazda olsa sevindirdi bu haber. Bana göre ise abartıldı. Son haftalarda Mehdi ile anlaşılmalı, bizim için çok önemli vs. Haberlerini gördüm köşe yazılarını okudum. Evet kötü bir oyuncu diyemem ama onu destekleyecek oyunculara ihtiyacımız var. Bunuda göz ardı etmesek mi diyorum?

Destekleyecek oyuncular Olduğu takdirde iyi sonuçlar alırmıyız? Kesinlikle alırız. Sezon boyuncada izleyeceğimiz maçlarda diyeceksiniz "CEYLAN HAKLIYMIŞ." Son bir kaç yıldır Kayserisporu takip eden biri olarak ben böyle yorum yapabiliyorsam yılların gazetecileri de iyi analiz yapmalı. Aksi halde onlar içinde pek iç açıcı konuşamayacağım. Emeklilikleri gelmiş diye düşünmeye başlayacağım. Diğer bir konuya gelelim şimdi de ve Burak Yılmazla devam etmemeli bu takım. Bu gidiş iyi bir gidiş değil ama halen bu konuda bir değişim görmüyoruz. Umudu yitirmeyelim. Keza aklıma Çağdaş Atan dönemi geliyor. Çağdaş Atan hoca gitmeyecek dediler haftalarca bu konuyu konuştuk. Gitmesini de destekleyenlerdendim. Dedigimizde oldu ve gitti. Aynı senaryoyu Burak Yılmaz da yaşayacak kanaatindeyim. Çok fazla kalacağını düşünmüyorum. Ama ilk haftalarda dilerim bu durum yaşanır yoksa toparlayacağımızı çokta fazla düşünmüyorum. Neyse söz veriyorum yeni hoca geldiğinde daha iyimser konuşacağım. 
 

Yani kısaca neyi gündeme getirsek akabinde tahminlerimiz ve yorumlarımız hemen gerçekleşiyor. Yazımın başında da dediğim gibi Müneccim olmaya gerek yok aslında görünen köy kılavuz gerektirmiyor sadece. Sağlıcakla kalın efendim...