Talas Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklara özel düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutladı. Yamaç paraşütü iniş alanında gerçekleşen etkinlik, çocuklar ve aileler için unutulmaz bir gün oldu. Şiirlerin okunduğu, oyunların oynandığı ve neşe dolu anların yaşandığı etkinlikte, çocukların sevinci ve enerjisi görülmeye değerdi.

Talas Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutladı

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın gür bir sesle okunmasıyla başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Elmalı, TBMM'nin açılışının 104. yılını kutlamanın onuru ve heyecanını paylaştı. Milli bayramların çocuklar için özel bir önem taşıdığını belirten Elmalı, bu özel günde çocukların sevgi ve bayram coşkusunu paylaşmanın önemini vurguladı.

Niğde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tarımsal Üretim Planlama Toplantısı Düzenledi Niğde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tarımsal Üretim Planlama Toplantısı Düzenledi

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, çocuklara hitaben bayramlarını kutlayarak, onlara Cumhuriyet'in geleceğini emanet etti. Başkan Yalçın, çocukların ülkenin geleceğinde önemli bir rol oynayacaklarına olan inancını dile getirdi. "Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız günlerde ikinci yüzyıla devrederken görevi devralan çocuklar olarak burada hepimiz cıvıl cıvıl bir aradayız. Biz size güveniyoruz. Ülkemiz sizin sayenizde çok daha güzel günlere kavuşacak. Atatürk’ün dediği gibi, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında büyük emeği sizlerin sağlayacağından eminiz" dedi.