GÜNDEM

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı Emeklisine DEVASA Müjde! Maaştan Fazla Para Verilecek

Emekli maaşına ek getiri elde etmek isteyen kişiler bankaların güncel promosyon fırsatları ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ediyorlar.

Abone Ol

Çalışanların maaş promosyonlarına dair mayıs ayının ortalarında peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. 15 Mayıs itibariyle ülke genelindeki farklı kurumlarda, belediyelerde, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller bankalar ile maaş promosyonları için gerçekleşen görüşmelerden çıkacak neticeleri merak ederken, emekli promosyonları da araştırılan konular arasında yer alıyor. Bu çerçevede, emekli promosyonları da peş peşe açıklanıyor. Maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre sunulacak promosyonlar merak edilirken, bankalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden güncel promosyon ödemelerine dair duyuru metinleri yayınlıyorlar.

Emekli Promosyonları 2024 Mayıs

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerinin maaş ödemelerine dair araştırmalar mayıs ayının ortalarında hız kesmeden devam ediyor. 17-28 Mayıs tarihleri arasında tahsis numarasının son rakamına göre emeklilere maaş ödemeleri iletilecek. Söz konusu maaş ödemeleri için bekleyiş sürerken, emekli maaşına ek getiri elde etmek isteyen kişiler de bankaların güncel promosyon fırsatlarını yakından takip ediyorlar. Mayıs ayında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi bankalar güncel promosyon fırsatlar ile ilgili resmi internet siteleri üzerinden yayınladıkları duyurular ile bilgilendirmede bulunuyorlar. Emekli promosyonları 18.000 TL'ye kadar ulaşırken, maaş aralıklarına göre sunulacak olan promosyonlara ve ek fırsatlara bankaların resmi internet sitelerinden erişilebilir.

Emekli Promosyonlarına Zam Gelecek Mi?

Mayıs ayının son gününe kadar devam edecek olan emekli promosyonu kampanyaları çerçevesinde maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren kişilere 18.000 TL'ye varan promosyon sunulurken, emekli promosyonlarında yeni artışların olup olmayacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. Son olarak mart ayında kamu bankaları emekli promosyonlarını yükseltmiş ve kamu bankalarının hemen ardından özel bankalar da güncel promosyonlara ilişkin resmi internet siteleri üzerinden duyuru metinleri yayınlamışlardı. Temmuz ayında emekli maaşlarında artışa gidilecek. Bu çerçevede, temmuz ayında emekli maaş zammının  belli olmasının ardından bankalar güncel promosyon fırsatlarına dair açıklamalar yapacaklar.