Sansar Salvo Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmişti. Son olarak 12 Haziran’da yaptığı paylaşımlarda çeşitli iddialarda bulunan Sansar Salvo’nun tutuklandığı öne sürüldü. X’te bir anda gündem olan bu konuların ardından ise Sansar Salvo tutuklandı mı? Ünlü rapçi Sansar Salvo neden cezaevine girdi, sebebi ne? Sansar Salvo neden hapse girdi? gibi sorular gündeme boma gibi düştü!

Sansar Salvo Tutuklandı mı?

Sansar Salvo tutuklandı. Tutukluluk haberi Rapertuar hesabının ulaştığı Prodüktör Motif Beat’ten geldi. Yapılan resmi açıklamada tutuklandığı ve cezaevine girdiği doğrulandı. Ancak olayın nedenlerine yönelik bir bilgi paylaşılmadı.  Cezaevine girmesi sonrasında hakkında çok fazla detayın merak edildiği ünlü rapçi için detayların önümüzdeki saatlerde belli olması bekleniyor.

Sansar Salvo (1)

Sansar Salvo Neden Cezaevine Girdi?

Sansar Salvo tutukluluk nedeni bilinmiyor. Ancak kanser olan kız arkadaşının ölümü sonrasında zorlu bir sürece girmişti. İntihar girişimlerinde de bulunduğu öne sürülen rapçi, ailesiyle de sorunlar yaşanmıştı. Bu sorunlarda farklı iddiaları X hesabından açıklayan Salvo’nun ne yaşadığı net bir şekilde öğrenilememişti. Tutukluluk kararının da bu gerekçeler nedeniyle alındığı düşünülüyor.

Editör: Hakan Yılmaz