Niğde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın tarımsal üretimi planlamak ve verimliliği artırmak amacıyla başlattığı program çerçevesinde tarımsal üretim planlama toplantısı düzenledi. Toplantı, Niğde Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi ve Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kilci'nin başkanlığında yapıldı.

Niğde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Toplantı Düzenledi

Toplantıya Niğde İl Tarım ve Orman Müdürü Asım Baş, Karaman İl Tarım ve Orman Müdürü Hatice Bulut, Daire Başkanı Fatih Ersoy, Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı kuruluşların müdürleri, Niğde ve Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü şube ve ilçe müdürleri ile konuyla ilgili personel katıldı.

Toplantıda, Hayvancılık Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Fatih Ersoy, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü personeli Su Ürünleri Mühendisi Nadir Uslu ve Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü personeli Ziraat Mühendisi Hakan Özer tarafından tarımsal üretim planlamasıyla ilgili sunumlar yapıldı.

Sunumların ardından katılımcıların soruları cevaplandırıldı ve önerileri alındı. Toplantı, tarımsal üretimin daha verimli ve planlı bir şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla önemli bir bilgi alışverişi platformu sağladı.