Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, Kayseri'de gerçekleştirilen Ortaokul ve Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda önemli başarılar elde eden Sivas Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) ile Buruciye Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerini tebrik etti. Ziyarete okul idarecileri ve danışman öğretmenler de eşlik etti.

Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Araştırma Projeleri Yarışması'nda Başarı Kazanan Öğrencileri Tebrik Etti

Ziyaret sırasında duyduğu memnuniyeti dile getiren Yener, öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelerek bölge yarışması hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Sivas BİLSEM öğrencilerinin matematik, biyoloji, teknoloji tasarım, kimya, değerler eğitimi, sosyoloji ve yazılım alanlarında elde ettikleri birbirinden önemli dereceler ve kazandıkları 13 ödülü paylaşarak öğrencileri tebrik etti.

Ayrıca, Buruciye BİLSEM öğrencilerinin de Türk Dili ve Edebiyatı, değerler eğitimi, coğrafya, Türkçe, biyoloji, psikoloji ve sosyoloji alanlarında elde ettikleri dereceler ve toplamda 7 ödül kazandıkları belirtildi. Yener, öğrencilere çeşitli hediyeler takdim ederek başarılarının devamını diledi ve başarılarından dolayı öğretmenleri de tebrik etti.