Türkiye’nin en çok tercih edilen e-ticaret sitesi ve kargo hizmeti Hepsijet için Kurban Bayramı için karar verildi. Hepsijet çalışanlarının Kurban Bayramı’nı idrak edebilmesi adına operasyonlar durduruldu. Yapılan resmi açıklama ile birlikte Hepsijet’in bayramdaki çalışma kararı duyuruldu.

Hepsijet Bayramda Çalışıyor mu? Hepsijet Dağıtım Yapacak mı?

Hepsijet bayramda çalışmayacak. 16-17-18-19 Haziran tarihlerinde Hepsijet gönderileri dağıtılmayacak. Şubelerde ve ana merkezlerde yer alan kargolar, 20 Haziran tarihi itibariyle dağıtılacak. Bu nedenle kargo bekleyenler için Kurban Bayramı boyunca herhangi bir teslimat yapılmayacak. Özellikle bayram için sipariş verenlerin bu tarihlerde herhangi bir gönderisi teslim edilmeyeceğinden bu durumu dikkate alması istendi.

Hepsijet (1)

Hepsijet’in bayram kararı sonrasında bayram mesajı da geldi. Açıklamada “Hepsijet resmi tatillerde ve pazar günü çalışmıyor. Arife günü Hepsijet'in çalışıp, çalışmadığını müşteri temsilcisi ile görüşerek öğrenebilirsiniz. Her anı mutlulukla dolu bir bayram geçirmenizi dileriz. Sevdiklerinizle birlikte nice güzel bayramlar yaşamanız dileğiyle...Kurban Bayramınız Kutlu Olsun.” denildi.

Hepsijet Arife Günü Çalışacak mı?

Hepsijet arife günü çalışacak. Bugün mesai saatleri içerisinde devam edecek teslimatlar sonrasında tatil başlayacak.

Editör: Hakan Yılmaz