Türkiye’de Survivor All Star için son düzlüğe girildi. Bu akşam canlı yayın ile ekranlara gelen yarı final sonrasında 13 Haziran’da büyük final ile yarışmadaki şampiyon belli olacak. Büyük final öncesinde Survivor hakkında yine çok merak edilen detaylar gündeme geldi. Merak edilenler arasında ise canlı yayınların yapıldığı mekan yer aldı. İşte “2024 Survivor Canlı Yayın Nerede Çekiliyor?” sorusunun yanıtı…

Survivor Finali İstanbul’da Nerede Çekiliyor?

Survivor finali İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi'nde çekiliyor.  12 Haziran’daki yarı finalin ardından 13 Haziran Perşembe günü final bölümü canlı olarak ekranlara gelecek. Saat 20.00 itibariyle başlayacak çekimler yine aynı yerde yapılacak. İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi, İstanbul’un önemli bölgelerinden birisi olduğu gibi Survivor finallerine de ev sahipliği yapacak. Yarın sadece bilet satın alan kişiler için canlı yayına katılım imkanı olacak.  

İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi Nerede?

İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi Sancaktepe’deki Paşaköy bölgesinde yer alıyor. Pek çok açık hava konserine sahne olan bölgede yarın itibariyle son kez Survivor final bölümü yer alacak.

Survivor Istanbul

2024 Survivor Finali Bileti Nereden Alınır, Kaç Para?

Survivor final biletleri online olarak satışa çıktı. İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi üzerinden satışa çıkan biletler için kontenjan bulunuyor. Bu nedenle finale katılmak isteyenlerin kısa süre içerisinde biletlerini satın alması gerekiyor. Survivor final bilet fiyatları 550 TL olarak belirlenmiş durumda. Herhangi bir bölge ya da koltuk seçiminin olmadığı biletlerde standart bir ücret belirlenmiş.

2024 şampiyonunu canlı olarak görmek ve o atmosferi yaşamak isteyenler için “Bu muhteşem büyük finalde sen de seyirci olarak yer almak için acele et. Misafirlerimizin 20:00 canlı yayın saati başlamadan en az 1-2 saat öncesine kadar, 18:00/19:00 saatlerinde Nefes Orman’a giriş yapmaları önerilmektedir. Nefes Orman içerisinde seyirci yerleşim alanına geçmelerinden önce misafirlerin vakit geçirebileceği ve yemek yiyebileceği çeşitli alanlar bulunmaktadır.” denilerek çağrı yapıldı.

Editör: Hakan Yılmaz