Türkiye’de aylar süren Survivor All Star macerasında son 2 güne girildi. Bu akşam oynanan final mücadeleleri öncesinde yarışmacıların aileleri ile buluştuğu anlar ekranlara getirildi. kadın yarışmacılardan birisi olan Seda Ocak, eşi ve çocuklarıyla bir araya geldi. Yarışma boyunca küçük çocuğu varmış gibi konuşan Seda’nın çocuklarının çok büyük olması programda en çok konuşulan konulardan birisi oldu.

İşte Seda Ocak Çocukları

Evli ve iki çocuk annesi olan Seda Ocak'ın eşi Yasin Ocak. Ailesinin birlikte karşıladığı Seda Ocak’ı aynı zamanda ikiz kardeşi Sema Ocak küçük kız çocuğuyla birlikte kucakladı. Ailesinin yalnız bırakmadığı Seda Ocak’ın çocuklarıyla sarılarak hasret giderdiği o anlar ise unutulmadı. Seda Ocak çocuklarının adları ise Emir Ocak ve Aslan Kerem Ocak. İşte çocuklarıyla o anlar;

Seda Ocak Cocuklarıi (3)Seda Ocak Cocuklarıi (5)Seda Ocak Cocuklarıi (1)Seda Ocak Cocuklarıi (4)Murat Ceylan ise bu anları “Bütün sezon boyunca oğullarından bahsederken küçük, narin, minik kuşum diyerek anlattığı oğlunu görüyoruz. Annelerin gözünde çocukların büyümediği gerçeğini bir kez daha gözler önüne serdi. İkisi de boylu poslu maşallahı var. “ diyerek anlattı.

Editör: Hakan Yılmaz