Melikgazi Belediyesi, Kazım Karabekir Mahallesi'nde gerçekleştireceği büyük ölçekli kentsel dönüşüm projesi için önemli bir adım attı. Mahalle genelinde yapılacak olan 20 blok ve 800 dairelik proje kapsamında yıkım çalışmalarını tamamlayan belediye, bölgenin modern ve çağdaş bir görünüme kavuşması için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Melikgazi Belediyesi Kentsel Dönüşüm İçin Önemli Adımlar Atıyor

Kentsel dönüşüm projelerinin, geleceğe yönelik sürdürülebilir ve çevre dostu yerleşim alanları oluşturmak adına büyük önem taşıdığını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, yıkımın ardından mahallenin temizliğinin tamamlandığını ve inşaat sürecinin başlayacağını açıkladı. Başkan Palancıoğlu, "Kazım Karabekir Mahallemizin kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Burada başlatmış olduğumuz yıkım çalışmalarımızda hızlı bir şekilde sona gelerek bölgemizin temizliğini bitirmiş durumdayız" dedi.

Mahalle sakinlerinin daha modern ve güvenli bir yaşam alanına kavuşmalarını hedeflediklerini vurgulayan Başkan Palancıoğlu, yapılan çalışmaların vatandaşların refahı ve mutluluğu için olduğunu dile getirdi. Ayrıca, bölgedeki çocuklar ve engelliler için de daha uygun yaşam koşulları sağlanacağının altını çizdi.