Mayıs ayının ortalarında Garanti BBVA müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimlere ve bonuslara dair araştırmalar yapıyorlar. Garanti BBVA geçtiğimiz aylarda olduğu gibi mayıs ayında da güncel fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, 24 Ocak tarihinde başlayan ve 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan yakını davet et kampanyası çerçevesinde 3000 TL'ye varan bonus elde edilebilirken, fırsatın ayrıntılarına ilişkin Garanti BBVA’nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metni de açıklama yapıldı.

Garanti BBVA 3000 TL Bonus Kampanyası

Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamaya göre 24 Ocak ile 31 Mayıs tarihleri arasında mobil uygulama üzerinden yakınlarını müşteri olmaya davet eden kişiler 300 TL bonus kazanabilecekler. Her müşteri olan kişi için 300 TL olmak üzere toplamda 3000 TL'ye varan bonus elde edilebilirken, davet edilen kişiler müşteri olduktan sonra yakınlarını davet ederek 3000 TL daha bonus elde edebilecekler. Mayıs ayının son gününe kadar devam edecek olan fırsat ile ilgili Garanti BBVA'nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre 1-31 Mayıs tarihleri arasında ödül kazanan müşterilerin bonus yüklemeleri 30 Haziran tarihine kadar yapılacak.

Hesap Makinesi 3

Garanti Bankası Güncel Kampanyalar 2024 Mayıs

Garanti BBVA 24 Ocak ile 31 Mayıs tarihleri arasında geçerli olan 3000 TL'ye varan bonus fırsatı ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunurken, Garanti BBVA müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan indirimleri ve bonusları merak ediyorlar. Bu durumda, Garanti BBVA’nın güncel fırsatlarına erişmek ve ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler bankanın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler. İlerleyen süreçlerde de yeni fırsatlar hayata geçiriledikçe Garanti BBVA düzenli olarak açıklamalarda bulunacak.

Editör: Ali Ölmez