GÜNDEM

Duygu Özgül Kalebayır Tiktok Dudak Videosuna Tepkiler Büyüyor!

TikTok’ta Duygu Özgül Kalebayır tarafından paylaşılan video tepkilerin odağında. Duygu Özgül Kalebayır Tiktok dudak videosu sonrası yetkililere çağrı yapıldı

Abone Ol

TikTok’ta paylaşılan videolar Türkiye’de pek çok kez infiale yol açarken bir benzer olay daha yaşandı. Bu sefer ise Duygu Özgül Kalebayır ismindeki bir kullanıcının küçük bir çocuk ile çektiği video izleyenlere yok artık dedirtti. Kısa süre içerisinde TikTok’a viral hale gelen ve tüm sosyal ağlarda en çok konuşulan konular arasında yer alan Duygu Özgül Kalebayır dudak videosuna kendisini savunmasıyla da bir kez daha tepki çekti.

Duygu Özgül Kalebayır Tiktok Dudak Videosu Ne?

Paylaşımda dolaşan Duygu Özgül Kalebayır Tiktok videosunda küçük yaştaki erkek bir çocuğunu kendisine öptüren kadın, sonrasında çocuğun kendisini dudağından da öpmesini istedi. Çocuğu istismar ettiği bu anları videoya alan ve milyonlarca kullanıcısı bulunan bir platformda paylaşan Duygu Özgül Kalebayır bu video nedeniyle ağır bir şekilde eleştirildi. Yetkililere çağrı yapılırken olayda ikinci bir perde de yaşandı. Duygu Özgül Kalebayır savunmasında "Çocuğun ailesi yanımızdaydı. İstismar gizlice kıyıda köşede çoluğa çocuğa bir şeyler yapmaktır" dedi. Ancak bu savunma yeterli görülmediği gibi çocuğun ailesine yönelik de tepkiler arttı.

Küçük çocuğun yanağından öptüğü anlarda "Öyle olmaz ben dudak seviyorum. Benim dudağım ora mı?" diyerek küçük yaştaki bir çocuğa istismarda bulunan Duygu Özgül Kalebayır için herhangi bir işlem yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor.