GÜNDEM

Devlet Bahçeli Rahatsızlığı Ne? Devlet Bahçeli Son Durumu Nasıl?

Bugünkü grup toplantısında rahatsızlanan Devlet Bahçeli rahatsızlığı merak edildi. Peki, Devlet Bahçeli rahatsızlığı ne? Devlet Bahçeli son durumu nasıl?

Abone Ol

Her Salı olduğu gibi bugün partilerin grup toplantıları başladı. Bugün Milliyetçi Hareket Partisi’nde farklı bir durum yaşandı. Yıllardan beri konuşmasını ayakta yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün oturarak konuşmasını tamamladı. Ayakta durmakta zorlandığı görülen Devlet Bahçeli, grup toplantısının ardından salondan zorlukla ayrılırken rahatsızlandı. Gazetecilerin hemen dışarıya çıkarıldığı bu olay sonrasında Devlet Bahçeli rahatsızlığı ne sorusu gündeme taşındı. Devlet Bahçeli son durumu nasıl?

Devlet Bahçeli Rahatsızlığı Ne?

Devlet Bahçeli’nin rahatsızlığı tansiyon olduğu açıklandı. MHP’den yapılan resmi açıklamada tansiyon sorunu yaşadığı ifade edildi. Gazetecilerin dışarıya çıkarılmasının ardından özel bir odaya alınan Devlet Bahçeli, burada dinlenmeye çekildi. Tansiyonunun normale dönmesinin ardından ise Devlet Bahçeli normal programına devam etti.

Devlet Bahçeli Son Durumu

Parti kaynaklarından yapılan açıklamalarda Meclis’te sorun yaşadığı ancak son durumunun iyi olduğu belirtildi. TBMM’den ayrıldıktan sonra ise MHP Genel Merkezi’ne geçen bahçeli, çalışmalarına burada devam ediyor.