GÜNDEM

28 Haziran’da Yarın Gratis Kaçta Açılıyor? AVM’de ve Şube Açılış Saati Kaç?

Gratis yüzde 80 indirim kampanyası yarın başlıyor. Peki 28 Şubat’ta Gratis kaçta açılacak? İşte merak edilen Gratis açılış saatleri…

Abone Ol

Türkiye’nin en popüler kişisel bakım ve kozmetik markalarından birisi olan Gratis, yeni kampanyası ile tüm Türkiye’de gündem oldu. %75 indirim kampanyası ile tüm Türkiye’deki şubelerinde izdiham yaşayan marka, büyük ilgi görmesi sonrasında bugün yeni kampanyasını da duyurdu. 28 Haziran’da 15. yıla özel kampanya yapacak Gratis için indirimleri yakalamak isteyenler “Yarın Gratis Kaçta Açılıyor?” sorusunu markayı etiketleyerek sormaya başladı.

Yarın Gratis Saat Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor?

Gratis açılış saati 09.00.  AVM ve cadde üzerindeki mağazalarıyla hizmet veren Gratis’te çalışma saatlerinde farklılıklar olabiliyor. Caddelerdeki şubelerde her gün sabah 09.00’da açılan Gratis, akşam 21.00 itibariyle kepenklerini indiriyor.  Alışveriş merkezlerinde ise Gratis 10:00’da açılırken 22:00 itibariyle kapanmaktadır. 28 Haziran indirimleri için gideceğiniz Gratis’in AVM’de mi yoksa cadde üzerinde mi olduğuna dikkat ederek o saate göre alışveriş yapmaya gidebilirsiniz.

Gratis Öğle Arası Var mı?

Gratis mağazaları öğle arası bulunmuyor. Tüm gün açık olan Gratis, satışlarına devam ediyor