1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’de Temmuz sıcağından bunalan vatandaşlar soluğu Erciyes’te aldı. Tekir Yaylası’nda kamp yapan vatandaşlar serin havada aileleri ile birlikte güzel vakit geçirdi.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Terör örgütü FETÖ’ye yönelik 16 ilde icra edilen ve 4 gündür devam eden ’Kıskaç-23’ operasyonları çerçevesinde 73 şüpheli yakalandı.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’de Atatürk heykeline saldıran dayı yeğenin duruşmasına devam edildi. Mahkemede ifade veren dayı Y.K. kendini Mesih olarak gördüğünü söylerken, yeğeni Z.A. da dayısının Mesih olduğuna inandığını söyledi.

1 ay önce KAYSERİ HABER

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar; Kayseri’de yaşanan olaylar nedeniyle Suriyelilerin şehri terk ettiği ve fabrikalarda sıkıntılar yaşandığı söylemleri üzerine; "Bazı sıkıntılar olabiliyor. Şuanda çok şükür her şey kontrol altında, her şey Kayserimizin daha gülü olması için. Ülkemizin büyümesi ve güçlenmesiyle paralel bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ); Kayseri Havalimanı yeni terminal binasında emanet eşya alanı için ihaleye çıkılacağını duyurdu.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda ’gece vakti silahla yağma’ suçundan kesinleşmiş 11 yıl 8 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

2 ay önce EĞİTİM

NNYÜ Süleyman Çetinsaya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen mezuniyet töreni, akademik ve yerel yöneticilerin yanı sıra öğrenciler ve ailelerin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı.

2 ay önce GÜNDEM

BİM bu kez en iyi karne hediyesini getirdi. PS4 SLIM en keyifli eğlenceli karne hediyesi. İşte stoklarla sınırlı ürünlerden detaylar.

2 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri’de meydana gelen olaylarla ilgili yaptığı açıklamada, “Memleketimizin berrak havasını karartmaya çalıştılar. Bu şehrin berrak havasını karartamayacaklar” dedi.

2 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, ‘yağma’ suçundan kesinleşmiş 12 yıl hapis cezası bulunan şahıs, gardıropta saklanırken yakalandı.