Maaş promosyonlarına dair gelişmeler 15 Mayıs tarihinde de gündemin ilk sıralarında yer almaya devam ediyor. Mayıs ayının ilk günlerinde başlayan ve son günlerine kadar devam edecek olan emekli promosyonu fırsatları çerçevesinde maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre 18.000 TL'ye varan promosyon ödenirken, çalışanların maaş promosyonlarına ilişkin araştırmalar da hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede, çalışanların maaş promosyonları için bankalar anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor.

Maaş Promosyonu 2024 Mayıs Anlaşması

Mayıs ayının ilk gününden itibaren maaş promosyonlarına dair peş peşe açıklamalar gelirken, ay ortasında da bankalar ile anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor. Bu çerçevede, Gerze Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamaya göre muhtar maaş promosyonları ihalesi sonuçlandı. 25.600 TL’lik promosyon anlaşması ile ilgili kaymakamlığın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada:

’’2024 Yerel Seçimler sonrası muhtarların maaş promosyon protokolü Kaymakamımız M. Deniz ARABACI’nın makamında, Muhtarlar Derneği Başkanı Cihat TOPÇU, İlçe Özel idare ve Denizbank yetkilileri ile imzalandı.  Kaymakam ARABACI ihale sonucunda 47 muhtarımızın maaş promosyonu olarak 25.600 TL üzerinden anlaşma sağlandığını ve hayırlı olmasını dilediğini ifade etti. Kamuoyuna saygıyla duyurulur’’ denildi.

Maas Promosyonu Mayis 2024

Promosyon Görüşmeleri Son Durum 20204 Mayıs

Gerze Kaymakamlığı 25.600 TL’lik promosyon anlaşmasına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunurken, ülke genelindeki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de maaş promosyonu görüşmelerinden çıkacak neticeleri yakından takip ediyorlar. Çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için mayıs ayının ortalarında bankalar ile görüşmeler gerçekleştiriliyor. Söz konusu görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlandıkça önümüzdeki süreçlerde de kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanacak.

Editör: Ali Ölmez