Instagram’a giriş yapmaya çalışan kullanıcılar uygulamada çeşitli sorunlar yaşamaya başladı. Beslemede, Reels içeriklerini izlemekte yaşanan sorunların ardından gözler Instagram’dan gelecek resmi açıklamaya çevrildi. Ancak Instagram konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmadı. Ancak kısa süre içerisinde şikayetler arttığı gibi Instagram downdetector gibi kaynaklarda sorunların yaşandığı net bir şekilde ortaya çıktı. Peki Instagram’da Sıkıntı mı var? Instagram çöktü mü?

Instagram’da Sıkıntı mı Var? 29 Haziran Instagram Çöktü mü?

Instagram’da sıkıntı var. Bugün sabaha 09.00 itibariyle hatalar bildirilmeye başladı. Kısa süre içerisinde artan ve Türkiye’den gelen yoğun şikayetler Instagram’a çoğu kişinin erişemediği yönünde oldu. Dünyanın dört bir yanından gelen şikayetlerde hesaba erişim sağlanamadığı, uygulamaya giriş yapılamadığı, hata mesajlarının alındığı belirtiliyor.  Tüm bunlar 29 Haziran itibariyle Instagram’ın çöktüğünü gösteriyor. Aşağıdaki görselde de son 1 saat içerisinde şikayetlerin yoğun bir şekilde arttığı görülüyor.

29 Haziran Instagram Ne Zaman Düzelir?

Şu anda Instagram yönetiminden herhangi bir açıklama yapılmış değil. Dünya genelinde yaşanan bu sorunun 1-2 saat içerisinde çözülmesi bekleniyor.

Editör: Hakan Yılmaz