Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını özel bir maç ile sürdürecek. Bugün 10.30 itibariyle başlayacak Fenerbahçe Petrolul Ploiest maçı için canlı yayın kanalı merak ediliyor. Peki Fenerbahçe hazırlık maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Petrolul Ploiest maçı canlı izle linki ne?

Fenerbahçe Hazırlık Maçı Hangi Kanalda?

Fenerbahçe hazırlık maçı Fenerbahçe’nin resmi YouTube hesabından yayınlanacak. Ancak sadece lacivert pakete sahip olanların izleyebileceği Fenerbahçe Petrolul Ploiest maçı için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

CANLI | Fenerbahçe - Petrolul hazırlık maçı 10.30'da sadece "LACİVERT" pakette!

Fenerbahçe’nin resmi açıklamasında Fenerbahçe hazırlık maçını sadece lacivert paket sahipleri izleyebilecek. Bu paketi alarak siz de canlı Fenerbahçe hazırlık maçını izleyebilirsiniz. Fenerbahçe’nin hazırlık maçı ilk 11'i: Osman Ertuğrul, Yiğit Efe Demir, Serdar Aziz, Luan Peres, Oosterwolde, Rade Krunic, Mert Hakan, Fred, Ryan Kent, Cengiz Ünder, Edin Dzeko.

Fenerbahçe YouTube Lacivert Paket Kaç Para? Nasıl Alınır?

Fenerbahçe YouTube’da lacivert paket 50 TL. 50 TL karşılığında bir ay boyunca özel Fenerbahçe içeriklerini ve Fenerbahçe Petrolul Ploiest hazırlık maçını izleyebilirsiniz.

Editör: Hakan Yılmaz