Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ERVA projesi kapsamında Hacılar’a kazandırılan ERVA Spor Okulu’nun açılışı için geri sayımda olduklarını belirtti. Özdoğan, "En kısa sürede spor salonumuzu gençlerimiz ve çocuklarımızla buluşturmayı planlıyoruz" dedi.

Hacılar Belediye Başkanı ERVA Spor Okulu'nun Açılışı Hakkında Bilgi Verdi

Yunus Çepken İlkokulu yanında bulunan spor salonunda yapılan tadilat sonrası hizmete girecek olan ERVA Spor Okulu’nda devam eden çalışmaları Kaymakam Burak Dertlioğlu ile birlikte inceleyen Başkan Özdoğan, “Mevcut spor salonumuzu ERVA Spor Okulları’na uygun hale getirmek amacıyla tadilat ediyor ve genişletiyoruz. Bu sayede salonumuzu hem spor hem de kültürel etkinlikler için kullanmayı hedefliyoruz. Özellikle aşağı mahalledeki gençlerimizin ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyoruz. Sayın valimizin liderliğinde yürütülen bu çalışmanın ilçemizde hayat bulduğunu görmek bizleri çok mutlu edecek. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Birlikte yapıyoruz, birlikte başarıyoruz. Hacılar olarak gençlerimizi spor ve kültürel alanlarda donanımlı bireyler olarak yetiştirmek için çalışıyoruz” dedi.

Kaymakam Burak Dertlioğlu ise, "ERVA Spor Okulları’nın devam eden sürecini yerinde inceledik. Belediye başkanımızla birlikte çok güzel bir eser ortaya çıkmış. Bayramdan sonra en kısa sürede açılışı yapacağız. Sayın valimizin himayelerinde Kayseri Değerler Eğitimi Merkezi (KAYDEM) Proje Ofisi’nin koordinasyonunda ERVA Değerler Projesi’nin spor okullarının Hacılar’daki ayağını hayata geçireceğiz. Hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Emeği geçen belediye başkanımız Bilal Özdoğan’a çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Editör: Osman Baytekin