Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde, son yerel seçimlerde CHP'den belediye meclis üyesi adayı olan Şerafettin Bahadır, silahlı saldırıya uğrayarak yaralandı.

Kayseri Pınarbaşı İlçesinde CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Yaralandı

Olay, dün akşam saatlerinde ilçede gerçekleşti. İddiaya göre, Şerafettin Bahadır önce E.U. tarafından darp edildi, ardından bacağından vuruldu. İlk müdahalesi ilçe devlet hastanesinde yapılan Bahadır, daha sonra Kayseri Şehir Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Olayın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti. Ersoy, "Bugün Pınarbaşı ilçesinde gerçekleştirilen menfur saldırı nedeniyle şahsımı hedef gösteren, azmettirici olduğumu ve olayla bağlantım olduğunu iddia eden herkese karşı hukuki işlem başlatıyorum. Bu olay, maalesef bir tahrik sürecinin sonucudur. Aile meselesine siyasi yafta vurularak şahsıma ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne iftira atan özellikle medya tetikçileri ve herkesle hukuk önünde hesaplaşacağız, ancak helalleşmeyeceğiz" dedi.

Editör: Osman Baytekin