Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mehmet Büyüksimitci ve yönetimini makamında ağırladı. KAYSO heyeti, yeni dönemin başkanlarına hayırlı olmasını dileyerek, Başkan Büyükkılıç'ı tebrik etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı KAYSO Başkanını Makamında Ağırladı

Başkan Mehmet Büyüksimitci, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen samimi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç, birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Kayseri'nin ticaretin ve endüstrinin kalbi olduğunu belirten Başkan, sanayicinin ve iş insanının her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci ise, Başkan Büyükkılıç'a misafirperverliği ve destekleri için teşekkür ederek, kurumlar arası uyum içinde çalışacaklarını vurguladı. Yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Büyükkılıç'ı tebrik eden Büyüksimitci, yeni dönemin Kayseri için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çekildi ve dostlukları pekiştirildi.