Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte Melikgazi, Kocasinan, Talas ve Hacılar ilçe belediye başkanlarını ziyaret etti. Yapılan bu ziyaretler, ilçeler arasındaki uyumun ve iş birliğinin önemine vurgu yaparak, Kayseri'nin gelişimi için ortak çaba ve koordinasyonunun gerekliliğini gösterdi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dört İlçe Belediye Başkanını Ziyaret Etti

Başkan Büyükkılıç, öncelikle Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Palancıoğlu'nun tekrar seçilmesinden dolayı tebriklerini ileten Büyükkılıç, ilçede gerçekleştirilen hizmetlerin yanı sıra gelecek planları hakkında görüş alışverişinde bulundu. İlçede yapılan çalışmaların şehrin refahı ve yaşam kalitesi üzerindeki olumlu etkisine vurgu yapıldı.

Daha sonra AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ı ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, Çolakbayrakdar'a tebriklerini ileterek, ilçede yapılan ve yapılacak olan yatırımlar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret, ilçenin geleceğine yönelik planların ve projelerin paylaşılmasıyla daha da anlamlı hale geldi.