Zuhal Topal'la Yemekteyiz final bölümü ile sezona veda ediyor. aylardır TV8’de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında final bölümü olması nedeniyle ilgi çok daha fazla oldu. Bir dahaki yayın sezonuna kadar ekranlara veda edecek Zuhal Topal'la Yemekteyiz final bölümünde puanlamalar yapıldı. 9 puan verilmesi nedeniyle sert tartışmalar yaşandı. Zuhal Topal'la Yemekteyiz bu hafta yarışmacıları; Kübra, Hatice, Mehmet, Simge ve Fuat oldu. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? Büyük ödülü kim aldı?

İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz Birincisi!

Yarışmacıların oylarını vermesinin ardından Zuhal Topal’ın da oyları toplanarak genel sonuca ulaşıldı. Oylama sonucunda yarışmayı Kübra kazandı ve birinci oldu. Kübra 75.000 TL büyük ödülün sahibi oldu.

  • Kübra - 34 puan
  • Fuat - 33 puan
  • Hatice 23 puan
  • Mehmet 22 Puan

Zuhal Topal (2)

Son Bölümde Neler Oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz final bölümünde oldukça sıcak ve tartışmalı anlar yaşandı. Özellikle 9 puanın verilmesi sonrasında yarışmacılar arasında tartışma yaşandı. Yarışma sunucusu Zuhal Topal ise yaşanan bu tartışmalar sonrasında oyu ile durumu eşitleyeceğini ifade etti. Kübra'ya 9 puan gelmesiyle birinciliğe ulaşması kolaylaştı. Fuat’ın evine konuk olan yarışmacılar yemeklerini tattı. Fuat’ın menüsünde ise semizotu çorbası,  çoban salatası, çıtır çıtır peynirli tepsi böreği, incir muhallebisi ve Özbekistan yöresine ait özbek pilavı yer aldı. 

Editör: Hakan Yılmaz