EKONOMİ

Ziraat Bankası Müşterilerine Kurban Bayramı Harçlığı! 750 TL Ödemeler Hemen Hesaplara Aktarılacak Siz de Alabilirsiniz!

Ziraat Bankası, müşterilerine özel yeni bir kampanyayı başlattı. Kampanya kapsamında müşterilere 750 TL dağıtılıyor. İşte detaylar.

Abone Ol

Türkiye’de en çok müşteri olan bankalardan Ziraat Bankası kampanyalarına devam ediyor. Yeni kampanya dahilinde 750 TL bankkart lira anında kartlara tanımlanıyor. Ziraat Bankası açıklaması ile duyurulan kampanyada Kurban Bayramı’na özel bir etkinlik var. Bu nedenle Ziraat Bankası müşterilerinin bu avantajdan yararlanması için son günleri…

Ziraat Bankası Bankkart Lira Kampanyası Başladı

Ziraat Bankası’nın Bankkart lira kampanyasında son tarih 20 Haziran. 20 Haziran’a kadar yapılacak alışverişlerde müşterilerin önceden kart numarası ya da T.C. kimlik numarası ile kampanyaya katılması gerekiyor. Kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin Kurban Bayramı’na özel olarak yapacağı her 750 TL ve üzeri alışverişleri Bankkart lira ile ödüllendirilecek. Her 750 TL ve üzeri alışverişte 75 TL hediye edilecek. 10 defa tekrarlanabilecek bu kampanyada bir kez kayıt yaptırılması yeterli olacak. Ardından her 750 TL’lik alışverişte 75 TL’lik Ziraat Bankası bankkart lira karta tanımlanacak.

Ziraat Bankası Kampanyası Hangi Harcamaları Kapsıyor?  

Ziraat Bankası kampanyasında market, giyim ve aksesuar, cafe ve restoranlar olarak tüm harcamalar kapsam dahilinde olacak. Böylece Kurban Bayramı için bayramlık alışverişe çıkacak müşteriler için de büyük fırsat sağlanacak.

Ziraat Bankası kampanya şartlarında öne çıkanlar ise şöyle;

  • Kampanya 20 Haziran 2024’te sona erecek.
  • Kampanyaya katılmak isteyenlerin Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya KAZAN750 yazıp 4757'ye SMS göndererek katılması gerekecek.
  • Alışveriş öncesinde kampanyaya katılım yapanlar ödül alacak.
  • Bankkart POS'tan yapılacak alışverişler kampanya dahilinde sayılacak.
  • Aynı gün aynı işyerinden sadece ilki kampanyaya dahil edilecek.
  • Bankkart Liralar anında yansıtılacak.