EKONOMİ

Vodafone’lu Olanlara Tatil Parası Şirketten! Vodafone 100 Bin TL Kredi Verecek

Tatil planı yapan ancak parası yetmeyenlere son dakika mesajı Vodafone’dan geldi. Vodafone SMS ile tatil kredisini resmen duyurdu.

Abone Ol

Türkiye’nin en büyük operatörlerinden birisi olan Vodafone, yaptığı özel anlaşma sonrasında tatil kredisini abonelerine sundu. Bugün SMS ile yapılan bilgilendirmede 100.000 TL kredinin 24 ay vade ile verileceğini ve aylık taksitlerin de 7380 TL olacağı belirtildi. Vodafone yaptığı bu duyuru ile tatil planları yapmayanları da harekete geçirdi.

Vodafone Kredisi Nasıl Alınır?

Vodafone kredi konusunda özel bir anlaşma yaptı. Burgan Bank ile özel kredi anlaşması yapan Vodafone, müşterilerine kredi konusunda özel faiz oranları ile kullanım imkanı sağlıyor.  “Tatil ihtiyaçların için aylık 7.380 TL'den başlayan taksitlerle, 24 ay vadeli 100.000 TL'ye varan ihtiyaç kredisi ON'da! Sen de ON'lu ol, bu fırsatı kaçırma” denilerek duyurusu yapılan kredide tüm işlemler https://burgan.com.tr/on/b/j9M4Wbq6  adresi üzerinden yapılabilecek.

Vodafone Kredisinde Son Tarih 30 Haziran

Vodafonelular için özel kredi kullanımı tanımlayan Vodafone, 30 Haziran tarihine kadar yapılan başvuruların onaylanacağını ve kredilerin hesaplara aktarılacağını açıkladı. Burgan Bank ile daha önce çalışmayan ya da bu bankayı kullanan herkesin yararlanabileceği tekliften tüm Vodafone aboneleri yararlanabilecek. Üstelik 30 Haziran’a kadar sürecek kapmaya kapsamında başvuru yapan abonelere 100 TL iade edilecek.