Kayseri Valisi Gökmen Çiçek başkanlığında, il genelindeki kamu hizmetlerinin verimliliği ve kurumlar arası koordinasyonun ele alındığı Genel Değerlendirme ve İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.
Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya vali yardımcıları ve ilçe kaymakamları katıldı. Toplantının ana gündem maddeleri arasında kamu hizmetlerinin etkin sunumu, kurumlar arasında sağlıklı bilgi akışı ve vatandaş memnuniyetini artırmaya yönelik çalışmalar yer aldı.
Vali Gökmen Çiçek, toplantıda yaptığı değerlendirmede, kamu hizmetlerinin aksamadan sürdürülmesi için tüm kurumların özveriyle çalışması gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi:
“Kamu kurumlarımız, vatandaşlarımıza hizmet etmek için var. Bu bilinçle hareket ederek hiçbir aksamaya meydan vermeden çalışacağız. Verimliliği artırmaya yönelik çalışmalarımızı titizlikle sürdüreceğiz.”
Karşılıklı görüş alışverişiyle sürdürülen toplantıda, ilçelerdeki güncel durumlar da değerlendirilirken; çözüm odaklı yaklaşımlarla hizmet kalitesinin yükseltilmesi hedeflendi. Toplantı, kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi temennileriyle sona erdi.





