Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kayseri Şubesi'nde gerçekleştirilen genel kurul sonrasında mevcut başkan Ahmet Yıldız yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

TÜFAD Kayseri Şubesi'nde Ahmet Yıldız Yeniden Başkanlığa Seçildi

Hürriyet-Yeniköy'deki dernek tesislerinde yapılan genel kurula, TÜFAD Genel Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Kayseri Şube Başkanı Osman Yozgat, TFF Kayseri Bölge Müdürü ve ASKF Başkanı Mutlu Önal, Kayseri Futbol İl Temsilcisi Mehmet Yücel ve dernek üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, genel kurulda divan başkanlığını Osman Yozgat, divan katipliklerini ise Mikail Karabulut ve Gökhan Gündüz üstlendi. Yönetim ve denetim kurulu raporları üyelerin oy birliği ile kabul edildi. Yeni yönetim ve denetim kurulu seçiminde mevcut başkan Ahmet Yıldız'ın tek listesi oylandı. Yapılan oylama sonucunda Ahmet Yıldız, güven tazeleyerek yeniden başkanlık görevine getirildi.

Genel kurulda konuşma yapan Başkan Ahmet Yıldız, "Genel kurulumuza katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Kayseri'de sporun paydaşı olan kurumlar büyük bir ahenk içinde çalışıyor. Bu birlikte çalışma kültürü devam edecek. TÜFAD Kayseri Şubesi'ni yeni yönetimimizle birlikte daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Tüm üyelerimize derneğimizin kapısı sonuna kadar açık. Özellikle eğitim çalışmaları ile yeni dönemde çok daha farklı bir TÜFAD olacak" dedi.

Ahmet Yıldız'ın yönetim listesi şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asil: Ahmet Yıldız (Başkan), Mutlu Önal, Serdar Sucan, Doğan Doğan, İsmail Doğan, İshak Kattaş, Gökmen Başoğlu, Emin Gök, Öner Şahin, Erhan Kan, Ertuğrul Seçme, Murat Özdeniz, Orhan Göç, Arif Berk, Uğur Kulaksız

Yönetim Kurulu Yedek: Halit Kurt, Adnan Bahar, Mustafa Esmeray, Tünay Türkkan, Rasim Aykurt, Sedat Bulut, Menduh Koca, Emrah Deveci, Hakan Kılınç, Ahmet Behiç Salt, Mustafa İpiçürük, Fatih Yurt, Cumhur Yıldırım, Hüseyin Uyar

Denetim Kurulu Asil: Emrah Çıtak, Fatih Metin, Yaraş Karaoğlan

Denetim Kurulu Yedek: Mehmet Dalgalı, Kerim Çona, Fehat Bakar

Editör: Osman Baytekin