EKONOMİ

TOGG Sahibi Olanlara Bayramda Şarj Sürprizi

TOGG sahibi olanlar için Kurban Bayramı’na özel bir kampanya başlatıldı. İşte TOGG şarjı için alınan o karar…

Abone Ol

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG için Kurban Bayramı’na özel bir karar alındı. Trugo şarj istasyonları için yapılan açıklamalarda bayram boyunca TOGG araçlarının yüzde 50 indirimli şekilde şarj edilebileceği belirtildi. Bugüne kadar böyle bir kampanya yapılmazken Kurban Bayramı’na özel kampanya başlatıldı.

TOGG Sahiplerini Sevindiren Haber!

TOGG sahiplerini sevindiren bu haber bayram boyunca yapılacak yolculukları çok daha ekonomik hale getirecek. Trugo şarj istasyonlarında geçerli olacak kampanyada herhangi bir ek işlem yapılmasına gerek yok. Tüm araçlar için geçerli olan Trugo şarj kampanyasında toplam ücrete yüzde 50 oranında indirim uygulanacak ve ücret bu tutar üzerinden alınacak.

Sosyal Medyadan Duyuruldu

TOGG için alınan karar Trugo’nun resmi sosyal medya hesabından duyuruldu. TOGG T10X ile sınırlandırılmayan kampanyada tüm elektrikli araçların Trugo şarj istasyonlarını kullanabileceği ve yüzde 50 oranında indirim elde edebileceği belirtildi. 16 Haziran 00.00 ila 19 Haziran 23.59 arasında geçerli olacak kampanyada kW/H başına alınan 7,99 TL’lik ücret 4 TL’ye düşmüş olacak.