KAYSERİ HABER

Talas Belediyesi'nden Kurban Bayramı'nda Mesire Alanı Hizmeti

Kayseri’nin popüler mesire alanları Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı ve Ali Dağı Mesire Alanı, Kurban Bayramı boyunca vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek.

Abone Ol

Talas Belediyesi’ne ait olan ve Kayseri’nin en popüler mesire alanlarından Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı, Kurban Bayramı süresince hizmet vermeye devam edecek.

Talas Belediyesi'ne Ait Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı Kurban Bayramı'nda Hizmete Açık

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında açılan bu dinlenme alanı, o tarihten bu yana Kayserililerin en çok rağbet ettiği yerlerden biri haline geldi. Arife günü ve bayram tatili boyunca misafirlerini ağırlayacak olan Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı, temiz havası, pırıl pırıl gölü, doğa harikası manzarası ve kaliteli hizmet anlayışı ile dikkat çekiyor. 9 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca da kapılarını vatandaşlara açık tutacak.

Aynı şekilde Ali Dağı Mesire Alanı da arife günü ve bayram tatili boyunca açık olacak. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, mesire alanlarında her türlü tedbirin alındığını belirterek, "Güzel mekanlar, mutlu insanlar anlayışı ile hareket ediyoruz. Kayseri’nin en gözde mesire alanları bayram süresi boyunca hemşehrilerimizin hizmetinde olacak. Gönül rahatlığı içerisinde keyifli vakit geçirmeleri için her şey hazır. Şimdiden bayramlarını tebrik ediyorum" dedi.