KAYSERİ HABER

Talas Belediyesi, Vatandaş Görüşlerini Alarak Yeni Stratejik Planını Şekillendiriyor

Talas Belediyesi, 2025-2029 dönemi için stratejik plan hazırlıkları kapsamında vatandaşların katılımını sağlamak amacıyla bir anket başlattı.

Abone Ol

Talas Belediyesi, 2025-2029 dönemi Stratejik Planlama sürecinde vatandaşların aktif katılımını sağlamak için önemli adımlar atıyor.

Talas Belediyesi 2025-2029 Döneminde Vatandaşlarla Hareket Ediyor

Bu kapsamda Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, belediyenin internet sitesinde başlatılan bir anketle vatandaşların görüş ve önerilerini alacaklarını duyurdu. Başkan Yalçın, yaptığı açıklamada şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini belirterek, vatandaşların görüşlerinin belediye hizmetlerinin planlanmasında ve uygulanmasında büyük önem taşıdığını vurguladı.

"Belediye olarak 5 yıllık stratejik planımızı güncellemek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diyen Başkan Yalçın, "Bu süreçte vatandaşlarımızın katılımı ve geri bildirimleri bizim için hayati önem taşıyor. Daha önce olduğu gibi yeni dönemde de vatandaşlarımızın beklenti ve önerilerini dikkate alarak hareket edeceğiz. Bu amaçla dış paydaşlar anket formu hazırladık. Anketimizi doldurarak belediye hizmetlerinin geleceğini şekillendirmede bizlere yardımcı olabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Anketin detaylarına da değinen Başkan Yalçın, vatandaşların belediye hizmetlerinden beklentilerini, önceliklerini ve iyileştirme önerilerini içeren soruların yer aldığını belirtti. Anketin Talas Belediyesi'nin internet sitesinde, https://www.surveey.com/SurveyGoOn.aspx adresinde erişime açık olduğunu ve herkesin katılımının önemli olduğunu vurguladı.

Başkan Yalçın, "Katılımcı bir yönetim anlayışı ile hareket ederek, Talas'ın geleceğini birlikte şekillendireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı anketimize katılmaya ve görüşlerini bizimle paylaşmaya davet ediyorum. Katkı sağlayan herkese şimdiden teşekkür ederim" dedi.