Türkiye’nin en çok izlenen programlarından olan Survivor All Star 2024’te finale çok az bir süre kaldı. Dün akşam oynanan son oyun sonrasında ilk önce sahibini buldu. Sonrasında ise 2. finalist belli oldu. Son 5 yarışmacının katıldığı Survivor’da ilk 2 finalistin ardından 2 isim daha dörtlü final için seçilecek. 3’lü elemenin oynanacağı final öncesindeki parkurda Survivor finale dair pek çok soru işareti bulunuyor. Peki Survivor final nasıl olacak? Finalist nasıl belirlenecek?

Survivor Final Nasıl Olacak? Kimler Finali Oynayacak?

Survivor final bölümüne son 5 yarışmacı da katılacak. Ogeday, Batuhan, Atakan, Nefise ve Seda 5 yarışmacı olarak final bölümüne ulaştı. Bu isimlerden 2’si ise 4’lü final grubunda şimdiden yer almayı garantiledi. Bu iki isim ise Nefise ve Batuhan. Bu 2 yarışmacıya 2 yarışmacı daha eklenecek ve böylece 4’lü final oynanarak Survivor All Star şampiyonu belli olacak.

İşte Survivor Final Bölümü

Survivor All Star İstanbul finaline bilet alan 5 yarışmacı sonrasında final bölümünün nasıl ilerleyeceği merak edilmeye başlandı. Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalar ile finaldeki soru işaretleri giderildi. 2 finalist belirlendikten sonra kalan 3’lü ismin canlı yayında düelloya çıkacak. 3 isimden birisi düello sonucu elenecek ve 2 finalist ile birlikte 2 kişi daha final etabına yükselecek. 4 kişinin yer alacağı final bölümünde ise belirlenen özel oyunda 4 kişi yarışacak. 4 ismin tek oyunda karşı karşıya kalacak. Etabı 1. olarak bitiren ise Survivor All Star 2024 şampiyonu olacak.

Survivor Final (1)

Survivor Final Hakkında Merak Edilenler

Survivor final bölümüne dair tarih, bilet fiyatları gibi pek çok detay merak ediliyor. İşte o detaylar…

Survivor Final Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Survivor All Star büyük finali 13 Haziran 2024 Perşembe günü saat 20.00'de TV8’de canlı olarak ekranlara gelecek.

Survivor Final Nerede Yapılacak?

Survivor final bölümü İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi’nde canlı olarak yapılacak.

Survivor Final Biletleri Kaç Para?

Survivor final biletleri 2 grupta ayrılmış durumda. A bilet fiyatı 350 TL, B bilet fiyatı ise 250 TL olarak belirlendi ve biletler satışa çıktı. Biletlerin kısa süre içerisinde tükenmesi bekleniyor. Bu nedenle canlı olarak katılmak isteyenlerin bilet alması öneriliyor.

Survivor Ödülü Ne?

Survivor ödülü 1 milyon TL ve ek sponsor ödülleri olacak.

Editör: Hakan Yılmaz