1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri polisi, FETÖ’nün sözde "Sivas bölgesi mahrem sorumlusu" olarak adlandırılan şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’de ortaokula kadar eniştesi olarak bildiği öz babasını bıçakla öldüren kadının yargılandığı duruşmaya devam edildi. Duruşmada savunma yapan katil zanlısı kadın, “Eniştem olarak bildiğim öz babamı hiçbir zaman öldürmeyi düşünmedim” dedi.

1 ay önce KAYSERİSPOR

Süper Lig hazırlıklarını sürdüren Kayserispor, oynadığı hazırlık maçlarında galip gelemedi. Sarı Kırmızılılar, son olarak Göztepe’ye 2-0 mağlup oldu.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde beton mikserinin devrilmesi sonucu araçta sıkışan şoför hayatını kaybetti.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Akyazı Mahallesi ve Hasandağı mevkiinde meydana gelen yangının etkilediği alanı yerinde inceledi. Başkan Özdoğan, inceleme sırasında yaptığı açıklamada, yangının Melikgazi ilçe sınırında sabah 9:30 sularında başladığını ve rüzgârın etkisiyle Akyazı Mahallesi’nin Seyranlı ve Hasandağı bölgelerine yayıldığını belirtti.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yerli ve yabancı turistleri, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini getirdiği ve turizme kazandırdığı 792 yıllık Selçuklu eseri Sultanhanı Kervansarayı’na davet etti.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde dünürler arasında çıkan kavgada 1 kişi bıçakla, 5 kişide darp edilerek yaralandı.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’de kuaförlük yapan Mehmet Uğuş, bacağındaki varisten kurtulmak için yaptırdığı sülükler yüzünden 2 aydır işe gidemiyor. Yürümekte zorlanan Uğuş’un bacağındaki yaralar günden güne açılıyor.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’nin Melikgazi ilçesindeki dağlık alanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüdü. Yerleşim yerlerine yakın bölgede devam eden yangına ekiplerin müdahaleleri sürüyor.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Maden Teknolojisi ve Yer Bilimleri Uzmanı Serkan İçelli; MTA’nın Kayseri’deki faylarla ilgili yaptığı çalışma ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Toplam 56 kilometrelik birbirine dikey kısa kırıklardan oluşan Erciyes fayının son 15 bin yılda çalışmama sebebi ise pasif durumda olan volkanizmadır. Tek seferde yırtılması mümkün değildir" ifadelerini kullandı.