1 ay önce KAYSERİ HABER

Erciyes’in zirvesindeki karların erimesiyle Kayseri’deki ’Erciyes’te karlar eriyince borcumu öderim’ efsanesi yeniden gündeme geldi.

1 ay önce KAYSERİSPOR

Göztepe, yeni sezon öncesinde oynadığı son hazırlık maçında Kayserispor’u 2-0 mağlup etti

1 ay önce KAYSERİ HABER

Jeoloji Mühendisi Adnan Evsen; en fazla 6.2 büyüklüğünde deprem üretme potansiyeli olarak bilinen Kayseri’deki fayların, Maden Teknik Arama (MTA) tarafından son yapılan çalışmalarda 7.5 büyüklüğüne kadar deprem üretebileceğinin tespit edildiğini ve Erkilet, Erciyes ve Yeşilhisar Fay Zonları’nda deprem olabileceğinin potansiyel olarak değerlendirildiğini açıkladı.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri Filistinle Dayanışma Platformu tarafından ’Gazze’nin sesi olmak için yürüyoruz’ sloganıyla düzenlenen programda binlerce Kayserili, Filistin’in özgürlüğü için yürüdü.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın da yer aldığı Kayseri İş Dünyası ve Sivil Toplum Kuruluşları ile İstişare Toplantısı’na katıldı. Büyükkılıç burada yaptığı konuşmada Kayseri’yi, devletine hiçbir zaman yük olmayan, hep yük çekmeye çalışan, yerli ve milli bir anlayışın sahibi olan bir şehir olarak niteledi.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’de lastiği patlayınca takla atarak karşı yola geçen otomobildeki 2’si çocuk 6 kişi yaralandı. Kaza yerine gelen bir kişi de, görüntülü arama ile yakınlarına kazanın nasıl olduğunu anlattı.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde 11. katın balkonundan düşen şahıs hayatını kaybetti.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda kaçak kazı yapan şahıslar suçüstü yakalandı.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’de 63 ekip ile gerçekleştirilen "huzur-38" operasyonunda 2 bin 308 kişi sorgulandı, 61 kişi hakkında işlem başlatıldı.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri'de polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, bir şahsın midesinden 1 kilo 134 gram uyuşturucu çıktı.