1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Bahameddin Karaköse’nin yerine Milli Eğitim Bakanlığı’nda Eğitim Uzmanı olan Coşkun Esen atandı.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda; kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 2 kişi yakalandı.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında daha modern bir yapılaşmayla taçlandırılan Seyrani’deki çalışmaları inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, kentsel dönüşümün tamamlanmasıyla herkesin yaşamak istediği bir bölge haline geleceğini belirterek, Kocasinan, dönüşümde de altın çağını yaşadığını söyledi.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan kadınlar yakalandı.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin İran’da uğradığı suikast sonucu şehit edilmesini Kayseri ve Niğde’de vatandaşlar protesto ederek, İsrail’e olan tepkilerini dile getirdi.

1 ay önce EKONOMİ

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Haziran Ayı İhracat rakamlarını değerlendirdi.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Bu sabah İsrail terör suikastı onucu Tahran’da şehit edilen Hamas Lideri İsmail Heniye için ikindi namazına müteakip Bürüngüz Camii önünde gıyabi cenaze namazı kılınacak.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin 70 ve 71. Olağan Mali Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda konuşan Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, “Şeker sektörünün bu lider kuruluşuna çamur atmayı bırakın” dedi.

1 ay önce EKONOMİ

Temmuz ayı dış ticaret rakamları Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın katılımı ile Kayseri’de açıklanacak.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde işçi servisi ile lojistik kamyonunun çarpışması sonucu 10 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.