1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri'de polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, bir şahsın midesinden 1 kilo 134 gram uyuşturucu çıktı.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Ticaret Bakanı Ömer Bolat; şehit edilen Hamas’ın Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye için kılınan gıyabi cenaze namazına katıldı.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kocasinan Belediyesi tarafından hafta sonu Yamula Barajı’nın kıyısına yapılan ‘Su Sporları Merkezi’nin açılışı gerçekleştirilecek. Su Sporları Merkezi sayesinde Dünya sahnesine yelken açacaklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, 4 Ağustos Pazar Günü saat 13.00’da gerçekleştirecek olan ‘Su Sporları Tesis’in açılışına tüm Kayserilileri davet etti.

1 ay önce EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, tarihin en yüksek Temmuz ayı ihracat rekorunu kırdıklarını belirterek, "Son 1 yılda toplam mal ihracatımız yüzde 3,4 oranında arttı” dedi.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin şehit edilmesinin ardından ilan edilen yas nedeniyle Kayseri, Nevşehir, Kırşehir ve Niğde’de bayraklar yarıya indirildi.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde otomobil ile traktörün çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Bir dizi programa katılmak için Kayseri’ye gelen Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ve Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret etti.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Haldun Taşan emekliye ayrıldı.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri polisi, iş yeri kurşunlaması olayına karışan 15 kişiyi yakalayarak gözaltına alındı.

1 ay önce POLİTİKA

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, sokak hayvanları kanunu ile ilgili, "Yasanın hiçbir maddesinde köpeklerin uyutulacağı diye bir gerçeklik yok" dedi.