1 ay önce KAYSERİ HABER

Hollanda’dan Kayseri’ye gelen Vural Öztürk’ün aracına kimliği belirsiz kişilerce asit dökülerek zarar verildi. Şikayetçi olan Öztürk; "Psikolojim bozuldu, evimden dışarı çıkamıyorum" dedi.

1 ay önce EKONOMİ

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl gerçekleştirilen ’İSO Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2023’ araştırma sonuçları açıklandı.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’nin Develi ilçesinde iddiaya göre çocuk yüzünden 2 aile arasında çıkan kavgada anne ve oğlu hayatını kaybederken; 1 kişi de ağır yaralandı.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde işçi servisi ile lojistik kamyonunun çarpıştığı kazada 10 kişi yaralandı.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde otomobilin çarptığı yaya yaralandı.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde 2 katlı müstakil evde çıkan yangında faciadan dönüldü. Evin içinde bulunan vatandaşlar ekiplerce tahliye edildi.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’nin Develi ilçesinde iddiaya göre çocuk yüzünden 2 aile arasında çıkan kavgada anne ve 2 oğlu tüfekle vurularak hayatını kaybetti.

1 ay önce POLİTİKA

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, “İsrail Dışişleri Bakanı haysiyetsiz bir açıklama gerçekleştirmiştir” dedi.

1 ay önce EKONOMİ

Kayseri Sanayi Odası’nda (KTO) Kayseri Oda-Borsa Ortak Meclis Toplantısı ve İSO İlk 500 ile TİM İlk 1000 İhracatçı listesine giren iş adamlarına plaket takdiminin yapılacağı Kayseri’nin Yıldızları Ödül Töreni düzenlendi. Programda konuşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Dünya Odalar Federasyonu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Orta Anadolu Üretim Havzası için Kayseri hazır” dedi.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Hayatını kaybeden Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Melikgazi İlçe Sorumlusu Murat Küçük son yolculuğuna uğurlandı.