1 ay önce POLİTİKA

Kayserili iş adamı Sedat Kılınç uzun süredir hem genel hem de yerel seçimlerde İyi Parti adına adaylıkta bulunmuştu.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’de peribacalarını andıran kayalar, görsel şölen oluşturuyor.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 50 milyon TL yatırım maliyeti ile 27 bin ton sıcak asfalt kullanarak, Kocasinan ilçesi, Erkilet, Kemer, Emmiler ve Taşhan mahallelerinin yanı sıra, 10 mahalleyi yakından ilgilendiren yol yapım çalışmaları kapsamında planlanan yolların büyük bir bölümünün asfaltını ve yol çizgilerini de tamamlayarak, yolu hizmete açtı.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Anadolu Harikalar Diyarı’nın içerisinde yer alan organik lezzetin tek adresi Doğal Ürünler Bahçesi kapılarını, 3 Ağustos Cumartesi günü vatandaşlara açıyor.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda geçtiğimiz 1 hafta içerisinde 12 kişiye terörden işlem yapıldı.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Ankara’dan Kayseri’ye gitmekte olan T.B. yönetimindeki 38 NK 060 plakalı otobüs, yolcu almak için Kırıkkale 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda durdu.

1 ay önce POLİTİKA

AK Parti Grupbaşkanvekili Abdülhamit Gül, "Cumhurbaşkanımız hakkında aşağılık ve ahlaksız sözler kullanan İsrail Dışişleri Bakanı haddini de sınırını da çoktan aşmıştır" dedi.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde elindeki tabancayla etrafa rastgele ateş açan şahıs, özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonla ikna edilirken olayda yaralanan olmadı.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; Türkiye’nin en büyük ve kapsamlı millet bahçelerinden olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisine inşa edilmekte olan Mutfak Sanatları Merkezi’ne inceleme ziyaretinde bulundu.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri-Malatya Karayolu üzerinde kamyona arkadan çarpan otomobilde bulunan 2 kız kardeş hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.