1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’de 12 yaşından küçük kişiye cinsel istismarda bulunan ve hakkında 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aranan Şahıslar büro Amirliği ekiplerince yakalandı.

1 ay önce SPOR

Tomarza İlçesi; doğa güzelliklerinin yanı sıra kano gibi su sporlarının yapıldığı ilçe haline geldi.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’nin Tomarza ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’nin Kocasinan ilçesindeki bir düğünde tabanca ile havaya ateş eden bir kişi, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

1 ay önce Kayseri

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ; TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK VE KAPSAMLI MİLLET BAHÇELERİNDEN OLAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN MİLLET BAHÇESİ İÇERİSİNE İNŞA EDİLMEKTE OLAN MUTFAK SANATLARI MERKEZİ’NE İNCELEME ZİYARETİNDE BULUNDU.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’de polis ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik gerçekleştirilen 3 operasyonda 7 kişi yakalandı.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’de otomobilin çarptığı araç sulama kanalına düştü. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, adeta keşfedilmemiş turistik bölge olan Bayramhacı Mahallesi’ni ziyaret etti. Burasını cazibe merkezi haline getirmek için çalışacaklarını söyleyen Başkan Büyükkılıç, Kayserilileri Bayramhacı Mahallesi’nin güzelliklerini görmeye ve keşfetmeye davet etti.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’de polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda; 20 adet ve 23 adet suç kaydı bulunan 2 kişi yakalandı.

1 ay önce KAYSERİ HABER

AK Parti Kayseri Milletvekili Dr. Murat Cahid Cıngı, TBMM’de almış olduğu 1 dakikalık söz hakkı dahilinde Soğanlı Vadisi’ni anlattı.