1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde kağıt fabrikasındaki yangına fabrikanın yanındaki kuru otların alev almasının yol açtığı öğrenildi.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’nin doğal güzellikleriyle simge haline gelen Erciyes Dağı eteklerinde bulunan, başta kamp turizmi ve yaylacılar olmak üzere birçok misafir ağırlayan Tekir Göleti kurudu.

1 ay önce SAĞLIK

Kayseri’de kalp rahatsızlığı olan 50 yaşındaki kadın, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Hastaneleri’nde yapılan ameliyat ile sağlığına kavuştu.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde polisin "dur" ihtarına uymayan otomobil kaza yaparken, araç içerisinde bulunan şahıslardan birinin uyuşturucu madde ticareti yapmaktan aranması olduğu belirlendi.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’de evden hırsızlık suçundan 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda uyuşturucu madde ticareti yapmak ve bulundurmak suçundan kesinleşmiş cezası olan 2 şahıs yakalandı.

1 ay önce SPOR

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’na Kayseri’den 1 olimpik, 2 de paralimpik olmak üzere toplam 3 sporcu katılacak. Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, “Sporcularımız, ay-yıldızlı bayrağımızı göndere çektirecekler” dedi.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’nin Develi ilçesinde yem karma makinesine sıkışan genç hayatını kaybetti.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri polisi, 10 arama kararı olan ve 6 ilde aranan şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

1 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’de oto galericiliği yapan Ahmet Yurtlu, “Suriyeliler yabancıdan yabancıya satış yaptıkları için ikinci ele etkisi olmuyor” dedi.