2 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait toplamda 150 bin TL değerinde bisiklet çalan 3 kişi yakalandı. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde hırsızların kayısı yiyerek bisiklet çaldığı görüldü.

2 ay önce ASAYİŞ

Kayseri’nin Talas ilçesinde 19 yaşındaki genç yatağında ölü bulundu. Acı haberi alan gencin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

2 ay önce SAĞLIK

Şanlıurfa’da prematüre olarak doğan ve zamanında müdahale edilmediği takdirde körlükle sonuçlanan göz hastalığı bulunan 1 yaşındaki Ferah bebek, helikopter ambulansla önce Kayseri’ye oradan da Ankara’ya sevk edildi.

2 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’de gittiği sağlık merkezlerinde yumurta sayısındaki azalmadan dolayı ikinci çocuğunun doğal yolla olmasının çok zor olduğu ve tüp bebek tedavisine yönelmesi söylenen kadın, Kayseri Şehir Hastanesi’nde gördüğü doğru tedavi sonucunda doğal yolla 2. çocuğuna gebe kaldı.

2 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’de bir şahsın aracına zarar vermekten gözaltına alınan şüphelinin çok sayıda suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

2 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda aranması bulunan 4 şahıs yakalandı.

2 ay önce KAYSERİ HABER

Güvenlik kaynakları, Kayseri’de Suriyeli bir kişinin Suriyeli bir çocuğu taciz ettiği iddiasıyla çıkan olayları provoke eden sosyal medya hesaplarında terör örgütü bağlantısı tespit edildiğini açıkladı.

2 ay önce EKONOMİ

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, holding bünyesindeki HES Kablo Erciyes Çelik Halat ve Bizim Menkul Değerler’in yanı sıra 5 enerji şirketinin satışa çıktığını belirterek, "Buradan elde edilecek gelirin tamamı hazineye aktarılacak. Yol olacak, hizmet olacak, sağlık ocağı olacak ve hepimizin hizmetine dönecek" dedi.

2 ay önce KÜLTÜR SANAT

Kayseri’nin Kocasinan ilçesine bağlı Taşhan bölgesindeki 7,5 milyon yıllık tarihi aydınlatma çalışmaları başladı. Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Uzman Antropolog Oğuzhan Köylüoğlu, kazı alanında primat arama çalışmalarının sürdüğünü söyleyerek, “Kayseri, Türkiye için fosil açısından önemli bir fauna” dedi.

2 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh ve Göç İdaresi Başkanı Atilla Toros, Kayseri’deki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Göç İdaresi Başkanı Toros, daha sonra ev ve iş yerleri zarar gören Suriyeli aileleri ziyaret etti.