2 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında park halindeki araçlarla birlikte 4 araç hasar gördü, 1’i ağır 4 kişi de yaralandı. Bir yaralının otomobilden yola savrulduğu kaza güvenlik kameralarınca kaydedildi.

2 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, tren içerisinde yolculuk yapan bir şahıstan 5 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi.

2 ay önce KAYSERİ HABER

Avukat Merve Yavuz, sosyal medya mecralarındaki kullanıcıların fotoğraf ve bilgilerinin kaydedilmesinin 1 ile 3 yıl arasında hapis cezası oluşturabileceğini söyleyerek, “Verilerin elden ele paylaşılması da 2 ile 4 yıl hapis cezasına sebep olabilir” dedi.

2 ay önce KÜLTÜR SANAT

Kayseri tarihini 6 bin yıl önceye dayandıran arkeolojik bulgu ve belgelerin gün ışığına çıkarıldığı ve ’Anadolu tarihinin başladığı yer’ olarak bilinen Kültepe Kaniş-Karum Ören Yeri’nde bulunan tabletler, özellikle dönemin ticari hayatı hakkında bilgiler veriyor.

2 ay önce KAYSERİ HABER

Dünya üzerinde yapılan festivaller arasında ilk 3’de gösterilen, ‘Dragon Festival’ heyecanı Kayseri’de yaşanacak. Kayseri Kocasinan Belediyesi ve Uniplay Summer Fest İşbirliği ile 27-28 Temmuz tarihleri arasında Kuşçu Marina’da gerçekleştirilecek olan festival için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

2 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, protokol ve Kayserililer ile birlikte Türkiye A Millî Futbol Takımı’nın EURO 2024 çeyrek final elemelerinde Hollanda ile oynadığı maçı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde dev ekranda hep birlikte izledi.

2 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’de işyerlerinin camlarını kırdığı tespit edilen 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin çeşitli suçlardan kayıtları olduğu belirlendi.

2 ay önce KAYSERİ HABER

Kayseri’de hakkında 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kadın; polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda mutfak dolabı içerisinde saklanırken yakalandı.

2 ay önce ASAYİŞ

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde 1,5 yaşındaki bebek, yaşadığı evde ölü bulundu.

2 ay önce POLİTİKA

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, vatandaşın yaşadığı derin yoksulluğu Meclis gündemine taşıdı. Meclis’te konuşan Ataş, AKP iktidarına tepki gösterdi. Bugün her 5 Türk vatandaşından en az 1’inin yoksul olduğunu belirten Ataş, ‘Kendileri sarayda yaşarken vatandaşı açlığa mahkûm etmek vicdansızlıktır’dedi.