Kamu kurumlarından birisi olan PTT, kargo hizmetiyle de büyük ilgi görüyor. Türkiye’de kargo dağıtım ağı en geniş şirketlerden birisi olan PTT, bu nedenle kargoda en çok tercih edilenler arasında. Ancak Kurban Bayramı olması nedeniyle sevkiyatlar durmuş durumda. PTT Kargo dağıtıma ne zaman çıkacak diyerek gelecek kargosunu bekleyenler PTT’nin mesaiye başlama tarihi merak ediyor. Peki, PTT Kargo ne zaman açılacak? PTT Kargo bugün açık mı? Dağıtım yapacak mı? İşte tüm merak edilenler…

PTT Kargo Ne Zaman Açılacak?

PTT Kargo 24 Haziran Pazartesi günü açılacak. Kurban Bayramı tatilinin birleştirilmesi ile birlikte 20 Haziran ile 21 Haziran tarihleri de tatil oldu. Normal takvimde 20 Haziran’da iş başı yapılacak PTT Kargo’da bu nedenle tatil 2 gün daha uzamış oldu. Kargo gönderen ya da kargo bekleyen milyonlarca kişi için teslim tarihleri bu nedenle 9 gün daha uzamış oldu.

Ptt Kargo (1)

PTT Bayramda Kaç Gün Kapalı?

PTT bayramda 9 gün kapalı olacak. 15 Haziran Cumartesi günü başlayan tatil süreci 23 Haziran Pazar gününe kadar devam edecek. 24 Haziran tarihi sonrasında ise PTT dahil olmak üzere PTT Kargo hizmete başlayacak. PTT bugün açık olmadığı için herhangi bir işlem yapılamıyor. 24 Haziran sonrasında tüm personel ile normal mesaiye başlayacak PTT’de posta ve kargo işlemleri de aynı şekilde devam edecek.

Editör: Hakan Yılmaz