İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan İncesu'daki Sağlık Hizmetlerini İnceledi İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan İncesu'daki Sağlık Hizmetlerini İnceledi

MHP'li Milletvekili Baki Ersoy, Pınarbaşı'daki seçimin iptaline ilişkin, "Biz normal şartlar altında zaten bu seçimi kazandık ama sanki CHP kazanmış da biz kavgayla seçimi iptal ettirmişiz. Her kavgayla seçim iptal olursa, herkes bir yerde kavga eder ve herkes seçim kazanır. Kavgayla seçim iptal ettirilmez" dedi.

MHP Milletvekili Baki Ersoy Seçim İptaliyle Alakalı Konuştu

MHP'li Ersoy, İl Başkanı Seyit Demirezen ve Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Menduh Uzunluoğlu ile birlikte düzenlediği basın toplantısında konuştu. Ersoy, kendilerinin sözlü ve fiziki saldırıya uğradığını belirtirken, "Pınarbaşı'nda önde olduğumuz seçimde, şehirde yaşanan olaylar nedeniyle il ve ilçe seçim kurullarının ortak kararıyla ve 15 hakimin lehlerine karar vermesiyle partimiz haklı bulundu ve seçimler 2 Haziran'da tekrar yapılacak" dedi.

Ersoy, ayrıca "Algı yapıldığını söyleyerek, "Bizi o hale getirecek kim varsa onların davranışlarından dolayı bugün yine aynı tavrı gösterseler aynı reaksiyonları vereceğimizin altını çizmek istiyorum. Biz tepki verdik ama sanki CHP kazanmış da biz kavgayla seçimi iptal ettirmişiz gibi algı yapmak isteyenlere şunu söylüyorum. Hırsızlık yaptınız, usulsüzlük yaptınız, algı yaptınız" ifadelerini kullandı.

MHP İl Başkanı Seyit Demirezen ise "Ne yazık ki Pınarbaşı ilçemizde CHP’li bazı görevlilerin siyasi ahlak ve nezaketle uzlaşmayacak, hukuk dışı eylemleri de tatsız olaylara sebebiyet vermiştir. CHP’nin Pınarbaşı seçimlerinde yapmış olduğu hukuksuzluklar sebebiyle seçimler iptal edilmiş, CHP’nin riyakârlıkla bezeli siyaseti Pınarbaşı da ayyuka çıkmıştır" dedi.