Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Nisan ayında meydana gelen hırsızlık olaylarını aydınlattı. Niğde merkezde gerçekleşen hırsızlık vakalarıyla ilgili yapılan çalışmalarda 11 şüpheli yakalandı. Bu şüpheliler arasında 5 ayrı açıktan hırsızlık olayıyla bağlantılı 5 kişi, 2 ayrı evden hırsızlık olayıyla ilişkili 2 kişi, motosiklet hırsızlığıyla bağlantılı 3 kişi ve işyerinden hırsızlıkla ilgili 1 kişi bulunmaktadır.

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Olaylarına Yoğunlaştı

Suça konu olan hırsızlık malzemeleri sahiplerine teslim edildi. Ayrıca, çalıntı kaydı bulunan 2 otomobil ve kaybolmuş veya hatalı şekilde ele geçen 1 adet bisiklet sahiplerine teslim edildi. Buna ek olarak, bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suçundan aranan 1 şahıs da ekipler tarafından yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir" denildi.