Türkiye’nin en sevilen ve en çok izlenen programlarından birisi olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, ATV’deki yayın hayatına devam ediyor. pek çok dizi ve program final yapsa da Müge Anlı ile Tatlı Sert final bölümü henüz yayınlanmadı. Ancak bugün televizyon karşısına geçenler Müge Anlı’nın yayınlanmaması nedeniyle üzüntü yaşadı. Peki bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok? Müge Anlı ile Tatlı Sert final mi yaptı?

Bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert Neden Yok?

Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün yayınlanmayacak. Kurban Bayramı olması nedeniyle programa bayram boyunca ara verilecek. Kurban Bayramı’nın sona ermesiyle birlikte program kaldığı yerden ve konularıyla yayın hayatına devam edecek. Ancak bu durum kısa sürecek. Zira Müge Anlı ile Tatlı Sert final tarihine çok az kaldı.

Muge Anli

Müge Anlı ile Tatlı Sert Final Ne Zaman?

Müge Anlı ile Tatlı Sert final konularıyla ilgili son bölümde Müge Anlı resmi açıklama yaptı. Açıklamasında programda son günlere girildiğini duyurdu. Müge Anlı ile Tatlı Sert tarihi 23 Haziran 2024. Bu tarih itibariyle son bölümü ile ekranlara gelecek program ardından yaz tatiline girecek ve gelecek sezon yayınlanmaya başlayacak. Ekranların sevilen programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümü ise 20 Haziran Perşembe olacak.

Editör: Hakan Yılmaz