16 sezondan beri ATV’de yayınlanan sabah kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert dün final bölümü ile ekranlara geldi. Yayınlanan final bölümünde Müge Anlı’nın vedası herkesi duygulandırdı. 16 sezondan beri en çok izlenen programlarından birisine imza atan Müge Anlı final bölümünde 16 sezonun kısa özetini yaptı.

Muge Anli Final (3)

Müge Anlı’nın 16 Sezonluk Başarısı

Müge Anlı ve ekibi, 16 sezonda 230 adet cinayetin ardındaki sır perdesini araladı.  Pati Buldular adlı projede ise 738 evcil hayvanı sahibiyle buluşturdu. Sevgi İzi projesi ise 1117 kişinin bulunmasını sağladı. 4910 kayıp bulunurken 1062 aile de barıştırıldı.

Muge Anli Final (1)

Müge Anlı Ekranlara Veda Etti

Müge Anlı ile Tatlı Sert final bölümünde Müge Anlı unutulmayan sözleriyle ekranlara veda etti. Müge Anlı   "Her zaman söylüyorum ne yaptıysak beraber yaptık. İyi ki varsınız. Biz kocaman bir aileyiz. Tanıdığım tanımadığım birçok insan bir karşılık beklemeden sadece iyilik yapmak için bu sezonda da birbirine sarıldı. Nelerin üstesinden gelmedik ki hep beraber. Olayların çözülmesinde ufak ya da büyük katkısı olan herkese minnettarım. Her birinize teşekkür ediyorum. İki ay sonra azalmadan çoğalarak yine ekran başında hep beraber olalım." dedi.

Editör: Hakan Yılmaz