Survivor’da Nefise ile Merve arasında oynanan oyun sonrasında sosyal medyada büyük bir tartışma başlamıştı. Pek çok eski Survivor yarışmacısının da dahil olduğu bu tartışmaya Merve Aydın’dan yanıt geldi. Nefise’ye oyun sattığı iddialarını yalanlayan ve doğru olmadığını belirten yarışmacı, bilinmeyen kadınsal durumunu anlattı.

Düşük Performansları Dikkat Çekmişti

Survivor’da Merve ve Nefise’nin düşük performansı dikkatlerden kaçmamıştı. Bu düşük performansın yanı sıra Merve’nin bilerek oyunu verdiği öne sürülmüştü. Survivor’da şike iddialarının yeniden gündeme gelmesine neden olan bu durma karşı elenen Merve Aydın kameralar karşısına geçerek açıklama yaptı.

Merve Aydin (1)

“Regl Oldum”

İnsanların sadece kameraya yansıyanları görebildiğini ve buna göre yorumladığını söyleyen Merve Aydın, bu duruma tepki gösterdi. Oyundan önce sakatlandığını ve aynı zamanda regl olduğunu söyleyen ünlü isim, bu nedenle performansını gösteremediğini ifade etti. Merve Aydın "Gördüklerinizi sadece yorumlayabiliyorsunuz ne yaşadığımızı asla bilmiyorsunuz. Kadınsal olarak bir hastalık yaşıyorum, bilmiyorsunuz neden oturarak kaydığımı düşünmüyorsunuz” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: Hakan Yılmaz